Vrijdag gingen we met de bus naar de kinderboerderij in Marke. We maakten kennis met de dieren: kippen, kalkoenen, konijnen, paarden, pony's, ezels, ... .

Daarna mochten we aan het werk: dieren voederen, hokken en stallen vegen, bladeren rapen, ... .

Als beloning voor het goede en harde werk mochten we de pony's en de ezels verzorgen. In groepjes van 4 of 5 gingen we in de stal met een pony of een ezel om ze helemaal schoon te borstelen. Wat was dat leuk!

Na onze lunch, konden we nog even spelen op het speeltuintje vlakbij de boerderij!

Proficiat Mamadou! Hij werd 9 jaar in de vakantie, we vierden dit gisteren in de klas!

Gisteren gingen we vol goede moed gaan schaatsen op de Grote Markt. Wat was het leuk en gezellig met de kerstmuziek en de kerstboom in het midden! We leerden het met vallen opstaan, sommigen vielen iets meer dan anderen en sommigen stonden iets sneller op. De blauwe plekken vandaag zullen het gevolg zijn :). Gelukkig hebben we ook vooral veel plezier gemaakt!