Dinsdag 8 januari brachten wij (de leerlingen van L4A) een bezoekje aan het woonzorgcentrum St.-Carolus.
Het was fijn om de bewoners te ontmoeten. We waren allemaal heel enthousiast om hun rolwagen vooruit te duwen en een babbeltje te slaan.
Samen met de bewoners deden we een muzikaal pak en voerden we keileuke opdrachtjes uit.
We sloten de aangename namiddag af met een lekkere verrassing uit het pak. Mmm!

Om maandagmiddag 24 september 2018  trokken de leerlingen van het vierde leerjaar naar de veeboerderij 'Hof ten Houte'. Daar maakten we kennis met meer dan 60 koeien en kalfjes. Allen hebben ze een leuke naam. Toen wij op bezoek waren was er net een kalfje geboren. Wat waren we blij om dit als eerste te kunnen zien!We zagen ook hoe de koeien door een machine worden gemolken. De koeien krijgen lekkere snoepjes als ze naar de machine komen , dat vinden ze leuk! We mochten ook proeven van heerlijke verse melk, njamie! Na een fijne middag vertrokken we met stralend weer terug naar school! Beuu!