banner1 banner2 banner3 banner4 banner6 wereldfeest-banner-WEBSITE wereldfeest-banner-WEBSITE

Op donderdag 14 februari gingen we met het vierde leerjaar naar de move tegen pesten.

Op de broeltortens werden er 4 stippen bevestigd.

Elke stip heeft een betekenis:

1. 1)Ik vind pesten niet oké en zal er nooit aan meedoen.
  2. 2)Ik praat erover als pesten mij verdrietig of bang maakt.
  3. 3)Ik sluit niemand uit, voor mij hoort iedereen erbij!
  4. 4)Ik zal altijd proberen op te komen voor iemand die gepest wordt.

De stad Kortrijk en het vierde leerjaar wil dat er niet in onze gemeente en nergens wordt gepest!

Op donderdag 6 december bakte het vierde leerjaar B cupcakes, wel 180 in totaal.

Een deeltje aten ze zelf op, een ander deeltje hebben ze meegenomen naar het rusthuis.

De leerlingen van het vierde leerjaar versierden samen met de bejaarden de cupcakes tot zwarte Pieten.

Natuurlijk blijft er nog een deeltje over, dit deeltje wordt verkocht vrijdag 7 december op de speelplaats.

De leerlingen nemen deel aan de actie 'Ketnet Koekenbak', per cupcake betaal je 0.50 cent. Het verzamelde geld wordt gestort naar het goede doel A'ktie in Kortrijk.

Op maandag 15 oktober trokken we met het vierde leerjaar naar het Sterrebos in Rumbeke.

Daar zochten we in de voormiddag naar allerlei aanwijzingen in het kasteel om de helm van Koning AlberI terug te vinden. We deden het erg goed en konden alle oplossingen vlot vinden.

's middag konden we gezellig samen picknicken en spelen op een reuzegroot speelplein.

In de namiddag gingen we met een gids op pad in het bos, we leerden veel bij over de fauna en flora!