Hu, wegwerpmateriaal? Ja, alles wat je normaal in de vuilnismand gooit, gebruikten wij vandaag opnieuw om iets mee te maken. We konden ons echt uitleven! Wij maakten een kleurrijk kader voor ons lievelingskunstwerk.

Na het bezoek aan het park leerden we wat meer over de dieren en de planten in het park. We deden dat in groepjes van 2. Aan elke werktafel vonden wat extra info in een boek, op foto's of op de iPad.

Zo ontdekten we het verschil tussen een pimpelmees en een koolmees, onderzochten de delen van een blad van de plataan en leerden het lievelingseten van het konijn kennen. Ook konden we zien hoe een eend zijn poten als zwemvliezen gebruikt om vooruit te gaan in het water.

Vandaag mochten we, net zoals de echte verkiezingen, gaan stemmen. We moesten met onze stembrief naar het juiste stemlokaal gaan. Daar werden we begeleid door de voorzitter. De secretaris controleerde onze namen en dan deden we het echte werk: stemmen. Met een rood bolletje kleurden we onze favoriet(en). Met een stempel op onze stembrief mochten we het stemlokaal verlaten.

Wie wordt verkozen om in het dreamteam gaan? Wie is onze favoriet? Spannend!