Dinsdag 8 januari brachten wij (de leerlingen van L4A) een bezoekje aan het woonzorgcentrum St.-Carolus.
Het was fijn om de bewoners te ontmoeten. We waren allemaal heel enthousiast om hun rolwagen vooruit te duwen en een babbeltje te slaan.
Samen met de bewoners deden we een muzikaal pak en voerden we keileuke opdrachtjes uit.
We sloten de aangename namiddag af met een lekkere verrassing uit het pak. Mmm!

Op donderdag 6 december bakte het vierde leerjaar B cupcakes, wel 180 in totaal.

Een deeltje aten ze zelf op, een ander deeltje hebben ze meegenomen naar het rusthuis.

De leerlingen van het vierde leerjaar versierden samen met de bejaarden de cupcakes tot zwarte Pieten.

Natuurlijk blijft er nog een deeltje over, dit deeltje wordt verkocht vrijdag 7 december op de speelplaats.

De leerlingen nemen deel aan de actie 'Ketnet Koekenbak', per cupcake betaal je 0.50 cent. Het verzamelde geld wordt gestort naar het goede doel A'ktie in Kortrijk.

Op maandag 15 oktober trokken we met het vierde leerjaar naar het Sterrebos in Rumbeke.

Daar zochten we in de voormiddag naar allerlei aanwijzingen in het kasteel om de helm van Koning AlberI terug te vinden. We deden het erg goed en konden alle oplossingen vlot vinden.

's middag konden we gezellig samen picknicken en spelen op een reuzegroot speelplein.

In de namiddag gingen we met een gids op pad in het bos, we leerden veel bij over de fauna en flora!