banner1 banner2 banner3 banner4 banner6 wereldfeest-banner-WEBSITE wereldfeest-banner-WEBSITE

Dinsdag 8 januari brachten wij (de leerlingen van L4A) een bezoekje aan het woonzorgcentrum St.-Carolus.
Het was fijn om de bewoners te ontmoeten. We waren allemaal heel enthousiast om hun rolwagen vooruit te duwen en een babbeltje te slaan.
Samen met de bewoners deden we een muzikaal pak en voerden we keileuke opdrachtjes uit.
We sloten de aangename namiddag af met een lekkere verrassing uit het pak. Mmm!

Op donderdag 14 februari gingen we met het vierde leerjaar naar de move tegen pesten.

Op de broeltortens werden er 4 stippen bevestigd.

Elke stip heeft een betekenis:

1. 1)Ik vind pesten niet oké en zal er nooit aan meedoen.
  2. 2)Ik praat erover als pesten mij verdrietig of bang maakt.
  3. 3)Ik sluit niemand uit, voor mij hoort iedereen erbij!
  4. 4)Ik zal altijd proberen op te komen voor iemand die gepest wordt.

De stad Kortrijk en het vierde leerjaar wil dat er niet in onze gemeente en nergens wordt gepest!

Op donderdag 6 december bakte het vierde leerjaar B cupcakes, wel 180 in totaal.

Een deeltje aten ze zelf op, een ander deeltje hebben ze meegenomen naar het rusthuis.

De leerlingen van het vierde leerjaar versierden samen met de bejaarden de cupcakes tot zwarte Pieten.

Natuurlijk blijft er nog een deeltje over, dit deeltje wordt verkocht vrijdag 7 december op de speelplaats.

De leerlingen nemen deel aan de actie 'Ketnet Koekenbak', per cupcake betaal je 0.50 cent. Het verzamelde geld wordt gestort naar het goede doel A'ktie in Kortrijk.